Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Jesús M. Tibau

M'escric a sobre: contes breus, poesia..

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 243.68
    total
Després de molts anys a les xarxes i de publicació de llibres, enceto un nou camí, una nova via de relació amb les lectores i lectors..
A través d'aquesta pàgina buscaré una relació directa escriptor-lectors, que ja existeix a través de les xarxes xocials, però amb un mínim compromís per ambdues parts que serveixi per a posar en valor la tasca creativa.
Us podeu subscriure a partir de 2 euros mensuals i tenir accés en primícia a una part de la meva creació micro literària, creada expressament per a aquest espai i, per un major import, tenir drets a llibres dedicats i contes personalitzats.
Això comporta un petit compromís, una fidelitat, un suport que m'ajudarà a la tasca, de vegades feixuga, que comporta remar contra corrent en aquest món de la cultura i, al mateix temps, un incentiu que fomentarà la meva creativitat.
Us animo també a fer-me propostes, a donar-me idees, a fer peticions puntuals a canvi d'un donatiu a concretar per fer qualsevol mena d'activitat literària en viu, o ara en temps de pandèmia, a través de les xarxes..., perquè aquest camí el crearem a mitges.
Gràcies per endavant
Carícies literàries d'entrant
Accés a la meva literatura breu, tant de poesia, nanoconte, aforisme, fals proverbi, dietari...,de vegades acompanyat d'una fotografia feta per mi mateix, un mínim de cinc entrades a la setmana en primícia per a mecenes, a més d'altres entrades suplementàries de la meva creació.
A partir d'agost, incloc a les carícies literàries, dos cops per setmana, un centenar de contes inèdits amb la següent peculiaritat: tots tenen 100 paraules exactes. És una limitació, un joc, que no els fa millors ni pitjors, però influeix molt en l'estil. L'emoció és el fil conductor.
2,00 € mensuals
Llibre dedicat de primer plat
Accés a les carícies literàries, i dret a un llibre anual dedicat, amb despeses d'enviament incloses, a territori estatal, amb una antiguitat mínima de 6 mesos.
3,00 € mensuals
Conte personalitzat de postres
Carícies literàries d'entrant, llibre dedicat del primer plat, més un conte personalitzat anual d'unes 400 paraules (mínim antiguitat de 6 mesos).
8,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual